Студенти НУВГП отримали премії ОДА за свої знання

Щорічно Обласною премією Рівненської ОДА відзначають обдаровану молодь області, найталановитіших та найбільш наполегливих студентів

Цього року в черговий раз голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та керівник облради Сергій Кондрачук вручили іменні сертифікати на отримання премій студентам місцевих зво. Таке грошове заохочення призначають за вагомі успіхи у навчанні, перемоги на всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт, участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, а також за активну громадську роботу.

Вітаючи стипендіатів, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зауважив, що саме талановита молодь - це майбутнє нашої держави.

НУВГП упродовж останніх п’яти років продовжує тримати планку лідерів серед ЗВО Рівненщини за кількістю студентів, які є призерами всеукраїнських студентських олімпіад, конкурсів наукових робіт та мають значні успіхи у науковій роботі й навчанні. Навіть враховуючи, що цьогорічний карантин вніс свої корективи в організацію олімпіад та конкурсів, все ж маємо чим пишатися - 36 студентів отримали премію Рівненської ОДА.

 

Сектор наукової роботи студентів

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування