Index Copernicus Journals

«Вісник НУВГП» (серія «Економічні науки») внесений в покажчик в базі даних Index Copernicus Journals

Як розповіла відповідальний секретар видання «Вісник НУВГП» серії «Економічні науки» (ISSN: 2306-5478) Оксана Зінкевич, відтепер збірник наукових праць успішно пройшов багатомірний процес оцінки. На основі перевірки інформації із оціночної анкети аналізу випусків за 2019 рік, експерти Index Copernicus встановили значення покажчика Index Copernicus Value (ICV). Отримана оцінка ICV за 2019 рік відображається у списку ICI Journals Master List 2019, а також у паспорті журналу.

Index Copernicus − онлайнова наукометрична база даних з внесеної користувачем інформації, зокрема, наукових установ, друкованих видань і проєктів, створена в 1999 році в Польщі.

База даних має кілька інструментів оцінки продуктивності, які дозволяють відстежувати вплив наукових робіт і публікацій, окремих вчених або науково-дослідних установ. Index Copernicus також пропонує традиційне реферування та індексування наукових публікацій. База даних перебуває у веденні Index Copernicus International. Її названо на честь Миколи Коперника.

До слова, «Вісник Національного університету водного господарства та природокористування» (серія «Економічні науки») є фаховим науковим виданням категорії «Б», у якому публікуються оригінальні статті, що розкривають результати наукових, практичних та навчально-методичних досліджень сучасних проблем економіки. Цільова аудиторія вісника − наукові працівники, державні службовці, викладачі закладів вищої освіти, здобувачі вищої освіти усіх рівнів та представники бізнесу.

Тематична спрямованість наукового фахового видання (спеціальності, за якими видання публікує наукові праці): 051 «Економіка»; 071 «Облік і оподаткування»; 073 «Менеджмент».

 

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування