Міжнародна наукова конференція, присвячена до 105-річчю НУВГП

Нещодавно проведено 3-ю Міжнародну науково-технічну конференцію «Інноваційний розвиток ресурсозберігаючих технологій та раціональне користування природними ресурсами»

Яка присвячена 105-річчю Національного університету водного господарства та природокористування. Конференцію проведено на базі Університету Петрошані (University of Petroșani, Румунія) у дистанційній формі англійською мовою з роботою 4-х секцій: 1. Раціональне природокористування та водна інженерія (голова секції: д.т.н., професор, Хлапук М.М.); 2. Видобуток та переробка корисних копалин (голова секції: д.т.н., професор Корнієнко В.Я.); 3. Машинобудування та автомобільний транспорт (голова секції: к.т.н., професор Марчук М.М.); 4. Економіка природокористування (голова секції: д.е.н., професор Ковшун Н. Е.).

Співголовами оргкомітету були ректори Національного університету водного господарства та природокористування проф. Віктор Степанович Мошинський та Університету Петрошані (Румунія) проф. Сорін-Міхай Раду.

Заступники голови оргкомітету: проф. Марія Лазар, проф. Зіновій Романович Маланчук, доц. Чухарєв С.М.

У роботі конференції взяли участь науковці з різних країн світу (Румунії, Сербії, Німеччини, Узбекистану, Казахстану, Кенії, Польщі, Нігерії, США, Білорусі, Уганди, Монголії, Індії, Австралії) та провідні фахівці з різних наукових установ України.

На конференції розглянуті актуальні питання інноваційного розвитку ресурсозберігаючих технологій та раціонального користування природними ресурсами. Встановлені контакти між вченими різних країн, проведений обмін науковими результатами і дослідницьким досвідом.

За результатами конференції виданий збірник тез в друкованому та електронному вигляді. Всі учасники конференції отримали сертифікат про участь за підписом двох ректорів.

Електронний збірник тез конференції «Інноваційний розвиток ресурсо-зберігаючих технологій і раціональне користування природними ресурсами» розміщений на сайті університету Петрошани (Румунія) і в цифровому репозиторії Національного університету водного господарства та природокористування за посиланням.

 

Валерій Корнієнко,
кафедра розробки родовищ та видобування корисних копалин

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування