Угоду підписано!

Угоду про створення філії кафедри трудових ресурсів і підприємництва підписано

Відтепер на базі ТОВ «ІМПЕРІЯ-КОНСАЛТИНГ» буде створено кафедру трудових ресурсів і підприємництва ННІЕМ. Договір про це підписали ректор Віктор Мошинський та директор ТОВ «ІМПЕРІЯ-КОНСАЛТИНГ» Наталія Ковальова.

Створення даної структури має на меті поліпшення підготовки кваліфікованих фахівців, посилення практичної спрямованості навчального процесу, а також проведення спільних наукових досліджень і впровадження їх результатів у виробництво.

На базі товариства студенти зможуть проходити практичні заняття з дисциплін «Управління персоналом», науково-дослідні тренінги «Управління розвитком персоналу», «Технології управління персоналом» та інші; навчальну (аналітичну, виробничу, переддипломну) практику за спеціальністю «Економіка»; підготовку курсів неформальної освіти; проводити наукові дослідження за тематикою НДР кафедри трудових ресурсів і підприємництва, а також брати участь у спільних конференціях, форумах, круглих столах, тренінгах тощо.

Директорка Наталія Ковальова - наша випускниця, вже понад десять років працює у цій сфері, а її рекрутингова агенція входить до Топ-10 в Україні. До слова, кафедра трудових ресурсів і підприємництва співпрацює з консалтинговим агентством «Imperia HR» вже понад два роки. Впродовж цього часу студенти та викладачі кафедри мали змогу отримати більш глибокі знання та розвинути навички щодо практичних аспектів управління персоналом, удосконалювати розуміння процесів рекрутингу та здобуття конкурентоспроможної позиції на ринку праці, ознайомитись з професійними секретами одного з кращих рекрутерів України. При цьому «Імперія HR» не лише щедро ділиться досвідом, але й надає фахову підтримку з працевлаштування студентів та випускників НУВГП.

Вже з січня-лютого пані Наталія почне читати курс із циклу вибіркових дисциплін «Бізнес-процеси в управлінні персоналом» на базі власної компанії. Наталія Ковальова разом з чоловіком та бізнес-партнером Дмитром Ковальовим продовжать ділитися секретами пошуку та залучення найкращих працівників до компанії, запропонує реальні кейси, ділові ігри, тренінги. Серед перспектив співпраці – започаткування програм неформальної освіти в межах проєкту «Університет майбутнього» за напрямками професійної діяльності наших партнерів.

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування