Неформальна освіта як частина практичної підготовки студентів спеціальності «Маркетинг»

Важливою частиною теоретичної та практичної підготовки студентів спеціальності «Маркетинг» є неформальна освіта.

Викладачі та студенти кафедри маркетингу постійно беруть участь у семінарах, тренінгах, вебінарах, з метою удосконалення професійних навичок. Так, з урахуванням запитів студентів, 16 вересня в рамках засідання студентського наукового гуртка «Клуб маркетологів» відбувся вебінар з представниками компанії «Бітрікс24», на якому було представлено функціонал CRM-системи.

На вебінарі було представлено особливості роботи з кожним із блоків CRM Бітрікс24Також було розглянуто особливості лідогенерації; зв’язок між контактами, компаніями та угодами;  імпорт даних і елементів CRM; додаткові можливості CRM Бітрікс24. Від фахівця з 12-річним досвідом впровадження Бітрікс24 та Бітрікс: Управління сайтом, технічного директора маркетплейсувживаних товарів Дмитра Яковенка студенти дізналися нові тенденції наповнення клієнтської бази за допомогою пошти та email-розсилки, соцмереж та мессенджерів, телефонії Бітрікс24 та віджетів на сайті, отримали відповіді на всі хвилюючі їх запитання. В рамках засідання «Клубу маркетологів» відбулося обговорення особливостей роботи з CRM у різних сферах бізнесу (зокрема, в сфері косметологічних послуг та ресторанного обслуговування, просування закладів у яких здійснюють студенти спеціальності «Маркетинг»).

Не менш цікавим та корисним був проведений 30 вересня kmbs вебінар з Романом Гавришем«Нова реальність: чи варто орієнтуватися на тренди в digital-маркетингу», на якому спікер розглядав роль тренду в цифровому маркетингу, можливості augmented realityvirtual realityartificial intelligenceIoT, а також як відрізнити діджитал хайп відкорисного інструменту для бізнесу.

В продовження 2 жовтня студенти-учасники «Клубу маркетологів» прослухали вебінар«Анатомія змін. Як продавати більше», на якому розбирали кейси провідних експертів з маркетингу, спрямовані на збереження та збільшення онлайн-продажів їх компаній в умовах пандемії. 

Дякуємо спікерам за організацію вебінарів такого формату та урахування при їх проведенні запитів студентів.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування