«Дитинство з пензликом в руці»

Презентація книги старшого викладача НУВГП Віри Мельникової «Дитинство з пензликом в руці»

Літературна подія днями відбулася в Рівненській обласній бібліотеці, де  наша викладачка, філологиня, письменниця, членкиня літоб’єднання «Наше коло» при НСПУ Віра Мельникова представила видання, присвячене дітям, які люблять читати та малювати

«Відмітна риса цієї книжечки в тому, що співавторами стали самі діти − учні художньої студії «Арт-маестро» м. Рівного.  Саме вони проілюстрували мої вірші своїми яскравими малюнками. Коли діти роблять те, що їм подобається, виходить щось неймовірне. Це унікальний проект, в якому взяли участь десятеро талановитих дітей. Співпраця з дітлахами збагатила мене позитивними емоціями та наповнила  естетичним задоволенням», − говорить пані Віра, в доробку якої такі твори, як: «Грані життя», «Серце на ниточці», «Глоток воды», «Не думай, що там рай...» та багато інших.

Долучилися до презентації майстрині слова також і  наші студенти-іноземці  − Чжан Цзелу (Китай),  Трохільо Робаліно Матіас (Еквадор) і працівники   Центру міжнародного співробітництва та освіти − Олена Поліщук  й Олена Брижата. Вони привітали поетесу  із подією, а студенти отримали  ще й чудову  нагоду побувати з екскурсією у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці, ознайомитися із її фондами, дізнатися  більше про українську культуру, творчість  та мистецтво.

 

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування