STEEL FREEDOM- 2020

Днями  відбулася онлайн-презентація  щорічного архітектурного конкурсу STEEL FREEDOM- 2020 для студентів НУВГП. 

Конкурс  дозволяє молодим і талановитим  майбутнім архітекторам отримати  досвід роботи в команді, проявити свої можливості з перспективою подальшого працевлаштування у провідних архітектурних фірмах  України.  А ще  отримати грошові призи та цінні подарунки від партнерів конкурсу.

За роки проведення конкурсу сотні студентів з 16 ЗВО  України розробили унікальні проєкти в сталевому каркасі, частина з яких вже реалізується. 

Організатор конкурсу − «Асоціація «Український центр сталевого будівництва» продовжує співпрацю з архітектурними і будівельними ЗВО  України, заручившись підтримкою керівництва і викладачів, які стануть кураторами команд та проводитимуть консультації учасників на етапі розробки проєктів. До слова,  конкурсний проєкт може бути представлений студентами до захисту, як курсова, контрольна або звітна робота в рамках навчального процесу у десяти закладах вищої освіти, у тому числі  й  Національному  університеті водного господарства та природокористування.

 У конкурсі можуть взяти участь  студенти 3, 4, 5 і 6 курсів за спеціальностями: архітектура будівель і споруд, промислове і цивільне будівництво. Кількість учасників в команді: від 1 до 5 осіб.  Учасникам конкурсу необхідно запропонувати оригінальні концептуальні рішення із застосуванням сталевих конструкцій в створенні об'єктів нерухомості відповідно до технічного завдання. 

В технічному завданні STEEL FREEDOM 2020 заявлені дві категорії конкурсних проектів:

• Створення проекту стадіону в м. Маріуполь. Замовник проекту − Маріупольська міська рада.

• Створення проекту багатофункціонального спортивно-навчального комплексу у м. Івано-Франківськ. Девелопер проекту DC Evolution.

Завантажити завдання можна тут: https://steelfreedom.ua/conditions.html

STEEL FREEDOM 2020 офіційно стартував 1 вересня. Реєстрація команд-учасників триває з 1 по 30 вересня. Термін подачі проектів - до 2 листопада. Фінал конкурсу  відбудеться  28 листопада 2020 р.

Під час онлайн-зустрічі  організатори конкурсу  дали  відповіді  на  питання глядачів  та слухачів організаційного та технічного характеру. 

Як розповіла куратор конкурсу STEEL FREEDOM в НУВГП, доцент кафедри  архітектури та середовищного дизайну Наталія Лушнікова, цього року  вже вдруге  було підписано меморандум про співпрацю між Асоціацією «Український центр сталевого будівництва» та НУВГП щодо підтримки STEEL FREEDOM та конкурсантів.

Так, 2019 року  у конкурсі взяли участь п’ять  команд  НУВГП, до складу яких увійшли студенти  4 і 5 курсів спеціальності «Архітектура та містобудування». Чотири роботи було   відібрано  до півфіналу.  Окрім досвіду роботи в команді та  втіленні  найсміливіших архітектурних задумів із застосуванням сталевих конструкцій в проєктах, студенти  отримали  можливість представити  свої  проєкти як  курсові роботи в університеті.

В попередні  роки проєкти наших студентів було також представлено в півфіналі конкурсу. А наші випускники Світлана Мартинюк та Роман Ковальчук стали  призерами першого конкурсу STEEL FREEDOM у категорії «Лофт»  та посіли   третє  місце.  

 

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування