О! Тиждень першокурсника

Пройшов  перший  тиждень навчання

Але для першокурсників він був наповнений  не лише навчанням, а й  знайомством з університетом, керівництвом закладу та інститутів, інформаційними технологіями в навчанні та організацією навчального процесу, військовою кафедрою, музеєм, лабораторіями, студентськими організаціями, можливостями для дозвілля та занять спортом у НУВГП. Першокурсники також дізналися  про можливості міжнародної співпраці, вивчення іноземних мов та волонтерство за кордоном. 

У перший день студенти познайомилися із директорами своїх інститутів. Наступного дня почули лекцію  начальника відділу якості освіти Віктора Корбутяка  «Я - студент» про  студентоцентрований підхід  та  можливість впливу на прийняття важливих рішень у своєму студентському житті, свої права, академічну доброчесність та наслідки її порушення, у тому числі для викладачів, Силабус та  волонтерство (Додаток 1-4).

З інформаційними технологіями в навчальному процесі студентів  познайомили директор інформаційно-обчислювального центру Віталій Назарук та начальник відділу інформаційних технологій Олександр Хоменчук. Зокрема, спікери говорили про пріоритетні напрями діяльності центру:  модернізацію та розвиток інформаційних технологій в університеті, електронний документообіг, ІР-телефонію, технічний захист інформації, розробку та технічну підтримку веб-ресурсів, сервісних ресурсів, програмного  забезпечення, адміністрування  корпоративних ресурсів, технічну підтримку мереж тощо (Додаток 5).

Директор навчально-наукового центру  незалежного оцінювання Федір Швець  розповів про переваги, які отримують студенти при оцінюванні у Навчально-науковий центр незалежного оцінювання, безпосередньо про модульний та підсумковий контроль і терміни їх проведення, функціональні можливості навчальної  платформи Moodle , перездачу екзаменів та ін. (Додаток 6).

Про організацію  навчального процесу в університеті говорила  завідувач навчально-методичного відділу Наталія Ковальчук. Зокрема, Наталія Сергіївна представила графік освітнього  процесу на 2020-2021 рр., форми організації навчального процесу та види практик, відмітила неформальну  освіту, студентську науку, профспілку студентів, студентські організації, студентський парламент та  академічну доброчесність (Додаток 7).

Провідний фахівець з міжнародного співробітництва Галина Власюк презентувала можливості  навчання, стажування, студентських та аспірантських  обмінів у рамках програм Erasmus+, DAAD, Erasmus Mundus Programme, Фонду Фулбрайта, Horizon 2020 та інших стипендіальних програм. 

Відбулися і ряд зустрічей з адміністрацією університету: ректором Віктором Мошинським, проректорами Валерієм Сорокою, Олегом Лагоднюком та Наталією Савіною, які представили заклад та розповіли про переваги навчання  у НУВГП.

Також першокурсники почули лекцію  Юрія Поліщука та  Миколи Пікули «Моя історія про війну», а Роман Сафонов та Петро Подоляка розповіли про «COVID-19». Про тестування з іноземної мови говорила Лариса Купчик.

Лекцію  "Медіа в НУВГП" прочитав завідувач відділу зв’язків із громадськістю Віталій Прокопець. Тут слухачі ознайомитися  із усіма інформаційними ресурсами НУВГП та дізналися,  яким чином можна долучитися до створення контенту закладу.

Бажаючі  мали змогу також відвідати гідротехнічну лабораторію, музей НУВГП, познайомитися з військовою кафедрою, дізнатися про спортивні відділення, туристичний клуб «Азимут» та  мистецькі колективи у НУВГП.



Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування