House of Europe Festival

Фестиваль креативності, інновацій та підприємництва  відбувся у Рівному.

Примітно те, що стартував House of Europe Festival у стінах НУВГП. А точніше – у внутрішьному дворі першого корпусу навчального закладу. 

Відкрився захід  панельною дискусією «Якою має бути екосистема для креативних бізнесів?». Також першого дня учасники познайомилися з інноваціями в кіноіндустрії України, говорили про фінансову сталість: краудфандингові платформи, як залучити  фінансування та  фінансову грамотність. Наступні блоки були  присвячені  скілам в креативній індустрії, пітчингу  креативних стартапів та шоу кейсу креативних бізнесів.

Подія відбувалася в гібридному форматі: офлайн та  онлайн. Частина  спікерів, які у зв’язку із пандемією не змогли приїхати, вмикалися онлайн. 

Під час заходу керівник програми „House of Europe Festival” Крістіан Дімер відмітив, що для проведення цієї креативної події обрали Рівне саме тому, що вбачають необхідність у розвитку та підтримці  всіх областей. В свою чергу керівниця програми Олена Білик зазначила, що форум створений з метою підтримки професійного  та творчого обміну між учасниками. Програма зосереджена на культурі, креативному секторі, освіті, медицині та соціальному підприємництві.

Впродовж трьох днів розвитку гості та учасники  заходу  мали змогу почути  лекції від українських та EU топ-спікерів щодо  трендів креативного підприємництва, познайомитися  з успішними стартапами, отримати індивідуальні консультації експертів. А ще захід став платформою для  активного  нетворкінгу   та  дав можливість  переглянути  учасникам ексклюзивні кінопокази:   українське  кіно та анімаційні  фільми на літній естраді  в парку  ім. Т. Г. Шевченка. 

 

 Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування