Захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня

В Інституті післядипломної освіти з 6 по 11 червня 2023 року проведена підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання у форматі захистів кваліфікаційних робіт.

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт відбулися за такими спеціальностями:

    -  «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 8  бакалаврських робіт, які є викладенням проєктно-конструкторських документів, що містять технічні рішення щодо побудови засобів або систем керування, контролю чи діагностики, що розробляються.

     -  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 12  бакалаврських робіт, присвячених актуальним проблемам бізнесу, впровадженню ефективних господарських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємств на основі інновацій, покращення фінансового стану суб’єктів господарювання у різних галузях національної економіки.

     - «Гірництво».

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 25  бакалаврських робіт, які присвячені проєктним рішенням щодо проведення видобувних, буро-вибухових, прохідницьких, очисних робіт на шахті, інтенсифікації гірничих робіт при відпрацюванні запасів вугілля, удосконалення технології проведення робіт з ліквідації екзогенної пожежі у вибої тупикової виробки на шахті.

     - «Психологія».

На розгляд Державної екзаменаційної комісії була представлена 1   бакалаврська робота, яка присвячена впливу тривожності на прояви обману у підлітковому віці.

Екзаменаційними комісіями відмічено, що всі бакалаврські роботи виконані на реальній основі. Студенти в процесі презентації дипломних робіт продемонстрували достатній рівень теоретичної та практичної підготовки.

Вітаємо наших випускників із успішними захистами кваліфікаційних робіт та отриманням бакалаврського рівня вищої освіти. Бажаємо випускникам подальших успіхів  у продовженні навчання в університеті та практичній діяльності.

 


 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування