Вручення дипломів магістрам в ІПО

В Інституті післядипломної  освіти  з 12 квітня 2021 року розпочалося вручення дипломів магістрам, захисти магістерських робіт яких відбувалися в період  з 10 по 15 березня  2021 року

Загалом, за 2020-2021 навчальний рік в Інституті післядипломної  освіти захистили магістерські роботи 210 здобувачів вищої освіти заочної форми навчання (перша, друга та третя хвиля) за 37 освітніми програмами. Державними екзаменаційними комісіями була відмічена актуальна тематика, високий рівень проведених теоретичних та прикладних досліджень. 

Вперше захисти проходили в умовах поєднання різних форм, а саме: 74% захистів відбувалося в приміщенні інституту із дотриманням усіх карантинних вимог; 13% - в режимі он-лайн; 13% - на кафедрах університету. 

Вітаємо своїх випускників і бажаємо подальших професійних успіхів! 

Колектив Інституту післядипломної  освіти, продовжуючи роботу, готується до нової вступної кампанії - 2021. Варто відмітити, що серед тих, хто завершив підготовку за певною спеціальністю і отримав диплом магістра, є такі, що виявили бажання продовжити навчання в нашому інституті за іншою спеціальністю. Окремі випускники цікавляться умовами прийому в поточному році для поширення цієї інформації серед своїх колег та знайомих. Такі випадки сприймаємо як репутаційні дивіденди, основою яких є висока якість наданих освітніх послуг, що є ключовим критерієм роботи інституту.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування