В ІПО успішно пройшли захисти магістерських робіт

       В Інституті  післядипломної  освіти завершилися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання, які були організовані і проведені відповідно до наказу ректора НУВГП № 569 від  03 грудня 2022 року.

       Згідно із розробленим графіком відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за такими спеціальностями:

       19 грудня 2022 року за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» захищено 3 магістерські роботи  за освітньою програмою «Землеустрій та кадастр»; 1 магістерська робота  за освітньою програмою «Геоінформаційні системи і технології».

       20 грудня 2022 року за спеціальністю 291 «Публічне управління та адміністрування» захищено 4 магістерські роботи за освітньою програмою «Місцеве самоврядування»; 3 магістерські роботи за освітньою програмою «Державна служба».

      21 грудня 2022 року захищено 9 магістерських робіт зі спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» за освітньою програмою «Гідротехнічне будівництво»; 1 магістерська робота зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою програмою «Мости і транспортні тунелі».

       22 грудня 2022 року зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою програмою «Міське будівництво та господарство» захищено 6 магістерських робіт; за освітньою програмою «Управління багатоквартирним будинком» захищено 2 магістерські роботи; зі спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» захищена 1 магістерська робота за освітньою програмою «Гідроінформатика».

       23 грудня 2022 року за спеціальністю 145 «Гідроенергетика» захищено 4 магістерські роботи.

       27 грудня 2022 року зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою програмою «Водопостачання та водовідведення» захищена 1 магістерська робота.

       Здобувачі вищої освіти мали можливість захищати магістерські роботи як безпосередньо в Інституті післядипломної освіти,  так і дистанційно в режимі онлайн.

       Екзаменаційні комісії відмітили високий рівень та  прикладний характер більшості проведених досліджень і рекомендували пропозиції, розроблені у магістерських роботах,  до впровадження в практику.

       В Інституті  післядипломної  освіти також успішно пройшов державний іспит зі спеціальності «Правоохоронна діяльність».

       Переконані, що знання і досвід наших магістрів допоможуть у відбудові економіки України.

       Колектив Інституту вітає своїх випускників і бажає подальших професійних успіхів!

       Віримо в Перемогу України!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування