ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

В Інституті післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування на підставі Договору № 80 від   24.02.2021р.

«Про надання послуг з підвищення кваліфікації державних службовців», який був заключений із Головним управлінням  пенсійного фонду України в Рівненській області, на протязі квітня – червня 2021 року проходили підвищення кваліфікації державні службовці даної установи.

Для кожної із 15 груп слухачів були розроблені відповідні Спеціальні професійні (сертифікатні) програми та Спеціальні короткострокові програми підвищення кваліфікації працівників Пенсійного фонду за спеціальністю  «Публічне управління та адміністрування». Кожна програма передбачає розгляд запропонованих тем і питань, що відповідають потребам підвищення кваліфікації працівників окремих структурних підрозділів Пенсійного фонду. Розроблені програми включають широке коло актуальних тем, зокрема: порядок подання та оформлення документів для призначення, перерахунку пенсій; зарахування страхового стажу при призначенні пенсії; облік трудової діяльності працівників (ведення трудових книжок/електронних трудових книжок); теоретичні та практичні методи запобігання витоків інформації на підприємстві; інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів державної влади; основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні та актуальні зміни в чинному законодавстві з питань легалізації заробітної плати; впровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування в Україні; виплата пенсій за довіреністю;  міжнародні пенсії; міжнародні угоди з   питань пенсійного забезпечення;  діджиталізація  органів державної влади;  електронний обмін інформацією між органами виконавчої влади; стандарти обслуговування громадян та ефективна комунікація з відвідувачами; управління стресом у професійній діяльності та інші.

Загалом за зазначений період підвищили кваліфікацію більше 200 працівників Пенсійного фонду. Навчання проходили в режимі онлайн. Слухачі високо оцінили  рівень занять, які проводили провідні науково-педагогічні працівники університету та фахівці-практики, запрошені із сторонніх організацій.  

За результатами проходження підвищення кваліфікації слухачам були вручені сертифікати встановленого зразка. 

Тісна співпраця Інституту післядипломної освіти із Головним управлінням  пенсійного фонду України  в Рівненській області продовжується, розширяючи тематику занять та контингент державних службовців, які проходять підвищення кваліфікації.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування