ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ БАКАЛАВРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

В Інституті післядипломної освіти з 16 по 25 червня 2021 року проведена підсумкова атестація здобувачів бакалаврського (першого) рівня вищої освіти заочної форми навчання у форматі захистів кваліфікаційних робіт і здачі кваліфікаційного  екзамену. 

Захист кваліфікаційних бакалаврських робіт відбувся за такими спеціальностями:

     -  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 22  бакалаврські роботи, присвячені проблемам економіки, впровадженню альтернативних форм господарювання, стимулювання ефективності виробництва. Результати захисту: на відмінно захистилося 15 студентів, на добре – 7 студентів. Високий рівень підготовки продемонстрували такі студенти: Вартовник Руслан Іванович, Величко Денис Богданович,  Ляшкевич Олена Михайлівна, Романчук Максим Романович.

    -  «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 5  бакалаврських робіт, які є викладенням проєктно-конструкторських документів, що містять технічні рішення, які дають уявлення про побудову засобів або систем керування, контролю чи діагностики, що розробляються. Результати захисту: на відмінно захистився 1 студент, на добре – 4 студенти. Високий рівень підготовки продемонстрував Ігнатенко Олександр Олександрович.

    - «Галузеве машинобудування».

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 4  бакалаврські роботи, які присвячені розробці проєктів колісного бульдозера, вібраційного котка, ланцюгового скребкового траншеєкопача на базі колісного трактора, багатоківшевого навантажувача. Результати захисту: на відмінно захистилося 2студенти, на добре – 1 студент, на задовільно – 1 студент.

 Екзаменаційними комісіями відмічено, що всі бакалаврські роботи виконані на реальній основі. Студенти в процесі презентації дипломних робіт продемонстрували достатній рівень теоретичної та практичної підготовки.

Кваліфікаційний екзамен успішно склали 43 студенти спеціальності «Гірництво».

Вітаємо наших випускників із отриманням бакалаврського рівня вищої освіти і бажаємо подальших успіхів  в продовженні навчання в університеті та в практичній діяльності.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування