Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня

В Інституті післядипломної освіти з 16 по 24 червня 2022 року проведена підсумкова атестація здобувачів бакалаврського (першого) рівня вищої освіти заочної форми навчання у форматі захистів кваліфікаційних робіт.

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт відбулися за такими спеціальностями:

- «Гірництво»

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 34  бакалаврські роботи, які присвячені розробкам проєктних рішень щодо інтенсифікації гірничих робіт, проведення видобувних робіт на шахті, удосконаленню технології видобутку окремих корисних копалин, розробки покладів багатих руд, проведення відпрацювання виймальних полів, охорони підготовчої виробки, удосконалення технології проведення робіт з ліквідації екзогенної пожежі та інших.

- «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 8  бакалаврських робіт, які є викладенням проєктно-конструкторських документів, що містять технічні рішення щодо автоматизації фасувально-пакувального агрегату, автоматизації процесів виробництва цегли, вапна, квасу, сухого молока, газу на біогазовій установці, а також автоматизації підготовки води та насіння.

- «Міжнародні економічні відносини»

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 4 бакалаврські роботи, присвячених проблемам функціонування вільних економічних зон та їх впливу на економіку країн, міжнародної екологічної безпеки в умовах економічної глобалізації, сучасним трендам глобального бізнес-середовища транснаціональних компаній та іншим.

- «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

На розгляд Державної екзаменаційної комісії було представлено 15 бакалаврських робіт, присвячених проблемам економіки, вдосконаленню інноваційного розвитку підприємств, маркетингової діяльності, впровадженню альтернативних форм господарювання, стимулювання ефективності виробництва підприємств промисловості, сільського господарства, лісового господарства, торгівлі та ін.

Екзаменаційними комісіями відмічено, що всі бакалаврські роботи виконані на реальній основі. Студенти в процесі презентації дипломних робіт продемонстрували достатній рівень теоретичної та практичної підготовки.

Вітаємо наших випускників із отриманням бакалаврського рівня вищої освіти і бажаємо подальших успіхів в продовженні навчання в університеті та в практичній діяльності.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування