Круглий стіл з актуальних питань підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

За ініціативи директора Інституту післядипломної освіти Маланчука З. Р., д.т.н., професора, у співпраці із кафедрою публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності, яку очолює Тихончук Л. Х., д.держ.упр., відбувся круглий стіл  «Процеси управління змінами в органах публічної влади».

 Впродовж 29 - 30 травня  2023 року учасниками круглого столу обговорювалося широке коло питань з метою покращення якості навчання та підвищення кваліфікації державних службовців і працівників органів місцевого самоврядування. 

Тематика першого дня проведення круглого столу.

Реалізація антикорупційної політики в органах державної влади та місцевого самоврядування. Практика запобігання і протидії корупційним проявам в сфері публічного управління. Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в органах державної влади та місцевого самоврядування: окремі практичні аспекти реалізації державної Антикорупційної програми  2023-2025. Практика реалізації Антикорупційної стратегії. 

Актуалізація процесу управління змінами в органах публічної влади. Забезпечення прозорості та публічності процесів стратегічного планування і управління проєктами в органах місцевого самоврядування. Креативність – основна складова ефективного проведення змін в органах публічного управління.  Соціально-психологічне забезпечення реалізації змін. 

Спікери: Костриченко В. М., заступник директора ІПО з питань фінансово-економічної та договірної роботи, к.е.н, доцент; Захарець А. Л., начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції; Антонюк О. Р., д.е.н., професор кафедри обліку і аудиту; Матвійчук А.В., д.ф.н., професор кафедри  правових природоохоронних дисциплін,  Король Б. О., к.е.н., доцент кафедри менеджменту, Судук О.Ю., к.е.н., доцент кафедри менеджменту; Кочубей А.В., к.пед.н., доцент кафедри суспільних дисциплін. 

Тематика другого дня проведення круглого столу.

Гендерна рівність, доброчесність та належне врядування в публічному управлінні.  Європейські орієнтири публічного управління.

Спікери: Смалій Ольга - заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях; Лебедюк Віталій - кандидат наук з державного управління, завідувач кафедри політології Національного університету «Острозька академія»; Шинкарук Антон – кандидат політичних наук , доцент кафедри публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності, Ютовець Ольга – начальник Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції РОДА,  Гребьонкін  Володимир -  начальник Відділу інформаційної політики та комунікацій Вараської міської ради;  Савчук  Руслана - заступник голови Сарненської РДА.

Під час проведення заходу відбулися цікаві дискусії за участі державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, практикуючих магістрів, а також були напрацьовані практичні кейси та пропозиції  для забезпечення реалізації антикорупційної політики та управління змінами в контексті виконання вимог до України як країни - кандидата до Європейського Союзу.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування