ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ПРОЙШЛИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Інститутом післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування проведений  черговий цикл курсів підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління  пенсійного фонду України  в Рівненській області на підставі Договору № 214 від 11.05.2021р. «Про надання послуг з підвищення кваліфікації державних службовців».

Інститутом були розроблені Спеціальні професійні (сертифікатні) програми підвищення кваліфікації працівників Пенсійного фонду за спеціальністю  «Публічне управління та адміністрування» для 8 груп слухачів. Кожна програма передбачає розгляд запропонованих тем і питань, що відповідають потребам підвищення кваліфікації працівників окремих структурних підрозділів Пенсійного фонду.

Розроблені програми включають широке коло актуальних тем, а саме: професійні стандарти в роботі спеціаліста з обслуговування громадян; стандарти обслуговування та ефективна комунікація з відвідувачами; професійні стандарти в роботі спеціаліста з обслуговування громадян; самоосвіта спеціалістів з обслуговування - спосіб підвищення компетентності; ефективна організація роботи з надання  послуг в сервісних центрах Пенсійного фонду;  підвищення ефективності роботи персоналу в сервісних центрах; критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальнообов’язкового  державного пенсійного страхування та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду(контролю) органами Пенсійного фонду; порядок здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності при проведенні планових та позапланових перевірок; основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні та актуальні зміни в чинному законодавстві з питань легалізації заробітної плати; основні положення законодавства з питань запобігання і протидії корупції, забезпечення єдиної практики застосування вимог антикорупційного законодавства в органах Пенсійного фонду України; міжнародний досвід осмислення й протидії корупції; теоретичні й практичні аспекти судової реформи в Україні; практика використання Закону України «Про доступ до публічної інформації» і Закону  України «Про захист персональних даних»; дисциплінарні провадження в межах закону «Про державну службу».

Загалом за липень і серпень поточного року  підвищили кваліфікацію 165 працівників Пенсійного фонду. Навчання проходили в режимі онлайн. Слухачі високо оцінили  рівень занять, які проводили провідні науково-педагогічні працівники університету.

За результатами проходження підвищення кваліфікації слухачам були вручені сертифікати встановленого зразка. 

Співпраця Інституту післядипломної освіти із Головним управлінням  пенсійного фонду України  в Рівненській області продовжується, розширяючи тематику занять та контингент державних службовців, які проходять підвищення кваліфікації.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування