Державне замовлення НАДС виконане

Інститут післядипломної освіти виконав державне замовлення Національного агентства України з питань державної служби щодо підвищення кваліфікації державних службовців на суму більше 1, 6 млн. грн.

В період з вересня по грудень 2021 року в ІПО пройшли підвищення кваліфікації 1526 осіб, з яких  400 осіб – за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади категорії «Б»; 417 осіб – за загальною професійною (сертифікатною) програмою та загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції;  309 осіб – за загальною професійною (сертифікатною) програмою та загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорій посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування з питань управління фінансами; 400 осіб – за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби  категорії «В».

Суттєво розширився у порівнянні з минулим роком регіональний аспект співпраці ІПО з державними установами за рахунок Київської, Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Чернігівської областей. Загалом курси підвищення кваліфікації в ІПО пройшли державні службовці з 13 областей України.

Проведене опитування державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які пройшли підвищення кваліфікації, дозволяє оцінити рівень якості організації навчального процесу та має за мету виявити рівень задоволеності якістю професійного навчання. Результати анкетування показали, що слухачі відмічають корисність та актуальність для їхньої службової діяльності отриманої інформації, можливість її  використання в своїй діяльності. Значна кількість опитаних державних службовців зазначили теми, за якими мають бажання пройти підвищення кваліфікації в майбутньому.

За результатами тестування державні службовці отримали сертифікати встановленого зразка.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування