Cтартувало виконання державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців

Інститут післядипломної освіти розпочав виконання державного замовлення Національного агентства України з питань державної служби на надання послуг з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування  у  2023 році.

Інститутом за останню декаду  вересня організоване  навчання на курсах підвищення кваліфікації у 9 групах для майже 200 осіб. Підвищення кваліфікації проходять державні службовці Державної служби статистики,  Державної казначейської служби, Державної податкової служби, Південного міжрегіонального управління Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків, Державної служби з питань праці, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів,  Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, Фонду державного майна, Районних державних адміністрацій, Районних військових адміністрацій та інших.

В результаті комунікації Інституту з різними установами слухачами курсів підвищення кваліфікації стали державні службовці із 7 областей України, а саме: Рівненської, Волинської, Хмельницької, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Одеської.

Навчання проходить дистанційно в режимі онлайн. Заняття на курсах підвищення кваліфікації державних службовців проводять досвідчені науково-педагогічні працівники університету та висококваліфіковані практики.

 


 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування