Зустрічі з практиками студентів спеціальності 051 Економіка

Україна впевнено крокує до перемоги, а студенти 4-го курсу спеціальності 051 Економіка – ще й до отримання свого першого диплому про вищу освіту.

Осінній семестр 2022/23 навчального року навчив нас ефективно поєднувати роботу в аудиторії і онлайн, не забуваючи й про важливість участі у реалізації освітніх програм фахівців-практиків, які відповідають їхній спрямованості. Й особливо цінною є можливість підсилення зв’язку теоретичної та практичної підготовки у стінах рідного університету.

На лекції з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу», яка відбулася у відділі ліцензування та акредитації, здобувачі вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Бізнес-аналітика» отримали корисну, структуровану інформацію про ліцензійні вимоги, умови реалізації та акредитації освітніх програм різних рівнів, критерії педагогічної активності викладачів, що знайшло подальше відображення у виконанні завдань на тему «Формування системи оцінювання конкурентоспроможності ЗВО» на практичному занятті.

Для студентів, які навчаються за освітньою програмою «Управління персоналом і економіка праці» заняття з навчальної дисципліни «Організація оплати праці» було проведено у відділі кадрів, який одночасно є й роботодавцем для наших випускників. На основі отриманої інформації студенти змогли на реальному досвіді виокремити функції цього відділу та його взаємодію з іншими структурними підрозділами в організації різного роду виплат працівникам університету, а також дізналися про роль даного підрозділу у функціонуванні університету та управлінні персоналом загалом.

Одним з кроків до практичної реалізації стала участь майбутніх випускників у Дні кар’єри-2022.

Щиро дякуємо керівникам і працівникам усіх підрозділів Національного університет водного господарства та природокористування за співпрацю у підготовці кафедрою трудових ресурсів і підприємництва майбутніх фахівців за спеціальністю 051 Економіка!

 

Наталія Мазур,

доцент кафедри трудових ресурсів і підприємництва

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування