Зустріч з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною

Студенти спеціальності «Журналістика» взяли участь у презентації ювілейного – двадцятого – перевидання книги «Україна Incognita» у мистецькій галереї «ЄвроАрт» у місті Рівному.

Студентам-першокурсникам неймовірно пощастило розпочати пізнавати професію журналіста саме на такій події та познайомитися з людиною, яка зробила вагомий внесок у розвиток журналістики в Україні.

Моє власне знайомство з Ларисою Івшиною розпочалося за день до презентації: як справжня журналістка, готуючись до зустрічі, я переглянула всю інформацію, що є у вільному доступі на просторах інтернету. Досі невідома мені жінка змогла зацікавити й привернути увагу після прочитання лише декількох статей про її діяльність. Викликав інтерес і той факт, що вона також починала свій шлях як студентка факультету журналістики, а потім з роками та завдяки великій праці стала знаною громадською діячкою. За словами Лариси Івшиної, журналіст – це дуже важка робота і щоб бути хорошим фахівцем, у першу чергу, маєш бути ерудованим, необхідно мати власну думку і відстоювати її, не потрібно боятись вчитися і перевчатися, тому що саме ця професія дає можливість постійно бути в русі та духовному зростанні. «Не може бути журналістики без позиції», - підкреслила Лариса Івшина.

Журналістика потребує багато сили та сміливості. Не знаю, які випробування чекатимуть на мене в майбутньому, але впевнена, що пройду їх наодинці або ж з людьми, чиї інтереси та прагнення збігатимуться з моїми.

                                                                                                                               Наталія Банацька, студентка 1 курсу спеціальності "Журналістика"

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування