Зустріч із директором культурно-археологічного центру «Пересопниця»

9 лютого в рамках практичної підготовки студентів групи К-11 спеціальності 034 Культурологія з дисципліни «Світова культура» відбулася зустріч із директором культурно-археологічного центру «Пересопниця» Рівненської обласної ради Іваном Олександровичем Солодухою.

  Спікер розповів про особливості сучасної діяльності в галузі культури з огляду на широке застосування цифрових технологій, наголосив на доцільності освоювати новітні інформаційно-комунікаційні винаходи з рекламною та просвітницькою метою. В сучасній сфері культури неможливо обійтись без професійного культурного менеджера, тому Іван Олександрович висловив надію і сподівання на залучення якомога ширшого кола молоді до культурно-просвітницьких, дозвіллєвих та освітніх проєктів. 

Спікер відмітив, що студентам НУВГП не бракує креативності, свіжих ідей, вони мають можливість здобути необхідні знання в галузях гуманітаристики та прикладних наук, зокрема, світової та вітчизняної культури, цифрових технологій,  які неодмінно стануть надійною базою у їх діяльності.

Розмова була насичена запитаннями-відповідями. Студенти запитували про деталі планування та реалізації культурних проєктів в умовах карантинних обмежень, а також можливості бути задіяними до їх організації. Вразила енергія і ентузіазм керівника, його бажання зробити «Пересопницю» місцем туристичного паломництва, а Рівненську область – найкращою і найсприятливішою для туризму в Україні. Ця зустріч була надихаючою та мотивуючою, за що ми щиро вдячні Івану Олександровичу та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю!

Тамара Шадюк, доцент кафедри філософії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування