Викладачі і студенти - учасники Міжнародної конференції

Викладачі кафедри обліку і аудиту взяли участь у VІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ОБЛІК, АНАЛІЗ, АУДИТ ТА ОПОДАТКУВАННЯ: СУЧАСНА ПАРАДИГМА В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА», присвяченій 115-річчю ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» (09-10 грудня 2021 року).

З доповіддю «Підходи до оцінки спроможності територіальної громади та бюджетна ефективність» у секції «Стратегія реформування обліку і аудиту в державному секторі» виступили доцент Наталія Позняковська і доцент Олеся Міклуха.

Доповідь «Theoretical approaches to determining the status of a professional accountant and his competences» у секції «Розвиток професії бухгалтерів і аудиторів в умовах інформаційного суспільства» представили професор Ольга Павелко, доцент Оксана Зінкевич та здобувач першого рівня освіти Марія Дерманська.

Доповідь «Розвиток штучного інтелекту: перспективи та ризики для облікової системи» у секції «Digital-інновації в обліку, аналізі, аудиті та оподаткуванні» представили доцент Олена Дорошенко та здобувач другого рівня освіти Владислав Павлюк.

Доповідь «Податкові ризики як об’єкт управління в системі податкового менеджменту платника податків»  у секції «Податковий менеджмент в умовах сталого розвитку» представили професор Світлана Левицька та професор Ольга Осадча.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування