Відбулася презентація бізнес-курсу "EasyStart"

27 січня 2021 року відбулася презентація цікавого проєкту для студентів - конкурсу стартапів у межах навчального бізнес-курсу EasyStart.

Перед студентами виступила Людмила Головчицька, директор з персоналу ГК “Монстера”, яка розповіла деталі багатоступінчастого і тривалого заходу. 

Про конкурс стартапів у межах навчального бізнес-курсу EasyStart домовилися група компаній “Монстера”, яка об’єднує багатопрофільні холдинги у гірничодобувній галузі, сільському господарстві, тваринництві та аквакультурі, туризмі, інвестиційному менеджменті, бізнес-консалтингу та у сфері безпеки бізнесу,  з  Національним університетом водного господарства та природокористування.  

Мета проєкту, орієнтованого передусім на студентську молодь, – допомога в генеруванні та розвитку власних бізнес-ідей. До підготовки бізнес-курсу і конкурсу EasyStart долучився топ-менеджмент “Монстери” і викладачі університету. 

Для організації навчань  створено відеокурс на онлайн платформі ГК “Монстера”. Цікаву інформацію слухачі бізнес-курсу дізнаються від генерального директора групи компаній Олега Місюка, генерального директора МПП “Монстера” Руслана Кутузова, директора з маркетингу та реклами Романа Гладуненка, начальника юридичного відділу Ігоря Цимбалюка, директора з персоналу Людмили Головчицької, спеціаліста з smm-маркетингу, таргетолога Максима Михалевича.

До участі у створенні відеокурсу долучилися також професіонали з інших організацій, зокрема, віцепрезидент Української асоціації маркетингу та бізнес-консультант Олександр Гладунов.

Організатори запрошують подавати заявки на участь у конкурсі EasyStart. Сам конкурс пройде у два етапи:

- перший – проходження бізнес-курсу зі здобуття практичних навичок з підприємництва на онлайн платформі “Монстери”. За результатами навчання буде визначено п’ятьох переможців в індивідуальних номінаціях;

- другий – захист свого стартапу перед конкурсною комісією, що передбачає підготовку мультимедійної презентації, виступ та відповіді на запитання комісії й інших учасників конкурсу.

Умовами отримання перемоги у другому етапі є:

 1) презентація стартапу в одній з пріоритетних галузей: сільське господарство, тваринництво, сільський туризм, послуги з фізичної охорони та безпеки підприємств, гірничодобувна діяльність, виробництво продукції з вапняку, транспортна логістика, бізнес-консалтинг та освітні послуги;

 2) термін окупності бізнес-проєкту має становити не більше двох років.

Переможець другого етапу конкурсу отримає можливість на втілення стартапу за участю ГК “Монстера” у вигляді організаційної та фінансової підтримки.

Щоб подати заявку, звертайтеся до координаторів конкурсу:

Людмила Головчицька, директор з персоналу ГК “Монстера” Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., +38(050) 339 2423

Аліса Венцурик, заступник директора навчально-наукового інституту економіки та менеджменту НУВГП, +38(098) 777 7429

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування