Вебінар Вища освіта в Австрії: порівняльна оцінка

08 лютого 2023 року о 11: 15 кафедрою Маркетингу в рамках практичної підготовки було організовано та проведено онлайн-вебінар на тему: «Вища освіта в Австрії: порівняльна оцінка з навчальним процесом за спец. "Маркетинг" в НУВГП».

Спікером заходу був студент ІІІ курсу денної форми навчання спеціальності «Маркетинг» Владислав Кривак, який навчається за програмою «Подвійного диплому» у НУВГП та Віденському економічному університеті, спеціальність – Бізнес-адміністрування.

Влад поділився з присутніми власним досвідом поєднання навчання на двох спеціальностях у різних ЗВО одночасно, особливостями організації навчального процесу на бакалавраті у Австрії, організацією побутового життя та дозвілля студентів в Європі, можливостями працевлаштування та ін.

Присутні задавали багато питань та цікавились ставленням Європейців до війни в Україні, процесом мовної адаптації, умовами навчання та власними враженнями спікера. Дискусія була жвавою та емоційною.

Колектив кафедри Маркетингу підтримує та мотивує студентів спеціальності «Маркетинг» до участі у міжнародних програмах студентського обміну, які пропонує НУВГП і щиро сподівається, що сьогодні студенти отримали відповіді на численні питання щодо умов та можливостей реалізації таких проєктів.

Ірина ОПЛАЧКО,
доцентка кафедри маркетингу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування