Участь професорів ННІЕМ у XVIІІ Міжнародній науковій конференції «Risk Management: Interdisciplinary Approach»

Продовжується міжнародна співпраця науковців кафедри обліку і аудиту із закордонними навчальними закладами. Викладачі кафедри обліку і аудиту професори Левицька С.О. та  Антонюк О.Р.  взяли участь в XVIІІ  Міжнародній науковій конференції  «Risk Management: Interdisciplinary Approach», яка  відбувалась 21-22 жовтня 2020 року на базі державного Природничо-гуманістичного університету м. Седльце (Польща).

Конференція традиційно об’єднує науковців різних країн (Польща, Угорщина, Німеччина,Латвія, Румунія,Грузія, Росія), які і цього року представили цікаві та актуальні доповіді з питань ризиків діяльності в бізнесі, фінансах, публічному управлінні. Тема доповіді професора Левицької С.О. стосувались потенційних ризиків в освіті (за результатами проведеного соціологічного опитування студентів економічного напрямку НУВГП та, відповідно, Природничо-гуманістичного університету), професор Антонюк О.Р. представила результати наукового дослідження складу та ризиків діяльності в процесі надання різних видів аудиторських послуг.

За програмою конференції, протягом наступного дня роботи конференції було прочитано трьох годинні курси лекцій для польських студентів (тематика лекторів з різних країн була досить цікавою та різноплановою – наведено в переліку). Виступи на секційних засіданнях та лекції проф. Левицька С.О. та Антонюк О.Р. проводили англійською мовою.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування