Участь викладачів та студентів ННІЕМ у всеукраїнському науково-методичному семінарі

28 березня 2024 р. на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся науковий семінар щодо методологічних принципів використання історичних джерел під час підготовки і написання наукових робіт.

Серед організаторів семінару - кафедра менеджменту та публічного врядування ННІЕМ НУВГП, а її доцент Цецик Я. П. – у складі організаційного комітету.

          Під час презентації доповідей відомих українських науковців та здобувачів вищої освіти важлива увага приділялася особливостям роботи з першоджерелами під час воєнного стану в Україні, оцифровуванню архівних фондів.

Участь у роботі семінару взяли доцент кафедри менеджменту та публічного врядування к.і.н., доцент Цецик Я. П., який виступив на пленарному засіданні з доповіддю «Відображення діяльності особливої наради по забезпеченню паливом Волинської губернії під час Першої світової війни в архівних документах». Досить цікавою та змістовною була доповідь здобувачки ІІІ курсу вищої освіти за спеціальністю «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Данильчук Л. «Культурні події у суспільстві, представлені у газеті «Рада» у 1907 р.»

Також у роботі семінару взяли участь здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» О. Мордас, І. Шамало, С. Савицька, А. Біляк, В. Опалько, В. Єфімішин, С. Мартинюк, А. Олінчук та Я. Гнатюк, здобувачі вищої освіти за спеціальністю Середня освіта «Історія» А. Гайчук, А. Жиганюк, С. Борисюк  та спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Д. Бачманюк. Керували підготовкою доповідей студентів д.п.н., професор Олексін Ю. П., д. наук з держ. управління, доцент Тхончук Л.Х. та к.і.н., доцент Цецик Я. П. За результатами проведеного семінару має бути виданий збірник наукових праць.

Ярослав Цецик, доцент кафедри менеджменту та публічного врядування

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування