Участь студентів ННІЕМ у всеукраїнській науковій конференції

6 жовтня 2022 р. у Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулася XІ Всеукраїнська студентсько-учнівська наукова онлайн-конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІСТОРІЇ СЛОВ’ЯНСЬКИХ НАРОДІВ».

Співорганізатором конференції була також і кафедра публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності НУВГП, зокрема до складу організаційного комітету увійшов  доц. Цецика Я. П.

Активну участь у роботі конференції взяли студенти навчально-наукового інституту економіки та менеджменту, а студентки 4-го курсу спеціальності «Інформаційна бібліотечна та архівна справа» Брус Юлія та Сапожнікова Вікторія виступили на пленарному засіданні з доповіддю «Архівні документи як джерело дослідження суспільно-політичних процесів на Волині у 1930-х рр.» (науковий керівник к.і.н., доц. Цецик Я. П.).

Надзвичайно змістовними та ґрунтовними визнали доповіді студентки групи І-21 Гайчук Анастасія на тему «Історія Бармацької стоянки» (науковий керівник старший викладач кафедри суспільних дисциплін Войтюк О. П.), студенток групи ІБАС-21 Олени та Ольги Якимчук  «Роль органів місцевого самоврядування в електрифікації повітових міст Волині на початку ХХ ст.» (науковий керівник к.е.н. Маланчук Л.О.), Романи Яремчук «Зародження та особливості діяльності бібліотек на Західній Волині у міжвоєнний період» (науковий керівник Корбутяк В. І.), студентки групи І-31 Котолюз Інна «Весна народів» і Українські землі» (науковий керівник д.п.н., проф. Олексін Ю. П.).

Участь у конференції взяло понад 20 студентів університету, які під керівництвом своїх наукових керівників: д.е.н. проф. Ковшун Н. Е., д. н. з держ. управління Тихончук Л. Х., доцентів Антонової С. Є. Окорського В. П., Жемби А. Й., Шинкарука А. Л., Шевчук Т. Є. та інших підготували якісні та змістовні доповіді. Незабаром за результатами конференції буде видано збірник наукових праць.

доц. Цецик Я.П.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування