Сучасні тенденції розвитку лінгвістики та лінгводидактики

15 травня 2024 року в рамках «Фестивалю науки» відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасні тенденції розвитку лінгвістики та лінгводидактики".
Конференцію організували кафедра іноземних мов і кафедра журналістики та українознавства Національного університету водного господарства та природокористування.
 
Онлайн-конференція стала майданчиком зустрічі та активної співпраці 195 учасників із 17 закладів освіти усієї України, серед яких Волинський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Донецький національний університет імені Василя Стуса, Рівненський державний гуманітарний університет, Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Міжнародний гуманітарний університет у м. Одеса, Сарненський педагогічний фаховий коледж Рівненського державного гуманітарного університету, Рівненська Мала академія наук учнівської молоді, а також Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane (Німеччина). Доповіді учасників звучали українською, англійською та німецькою мовами та охоплювали напрями лінгвістики, літературознавства і лінгводидактики.
Організатори конференції висловлюють щиру вдячність проректору з наукової роботи та міжнародної діяльності проф. Савіній Н.Б., директору інституту економіки та менеджменту проф. Ковшун Н.Е. за всебічну підтримку у проведенні заходу. Дякуємо всім учасникам за роботу, яка додає нам наснаги у майбутніх звершеннях.
 
До зустрічі наступного року!
 
Анастасія Кінащук, ст. викл. кафедри іноземних мов

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування