Спілкування та навчання в школі «Доброго врядування» триває

Уміти та знати,  як розвивати свій край – це важливо, потрібно та цікаво. Студенти освітніх програм  «Публічне управління та адміністрування», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Державна служба», «Місцеве самоврядування»  навчаються в цій школі.

Хоча пандемія не дає можливості відчути тепло рук один одного, але  час не стоїть на місці, випускники бакалаври та магістри  готуються до майбутніх захистів та подальшого працевлаштування, а здобувачі молодших курсів не завжди можуть відчути задоволення від онлайн навчання.

Саме тому кафедра «Державного управління, документознавства та інформаційної діяльності»  продовжує альтернативні зустрічі студентів та роботодавців,  з якими можна ознайомитись нижче.

15 березня 2021 року

Начальник відділу інтегрованих послу ЦНАП Рівненської міської ради  Тетяна Якобчук на запрошення доцента кафедри Лариси Маланчук в рамках занять з дисципліни «Електронне врядування» продемонструвала «Послуги електронного урядування у ЦНАП м.Рівне». 

Відео за посиланням https://drive.google.com/file/d/1sugdzR7PxdeSfRg42j2DfHd_Do1-TKZD/view?ts=605dd534

24 березня 2021 року

Тренер Олена Ковтунець (керівниця та засновниця проектів, PR-менеджерка проектів, журналістка, телеведуча, сценаристка, режисерка,  консультантка з медіа-комунікацій проекту ПУЛЬС (USAID) Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України ) і професор кафедри Якимчук Аліна   долучили студентів та викладачів до процесу розробки та реалізації ряду проектів в сфері культури в Рівненському регіоні, розкрили "Основи проектного менеджменту у сфері креативних індустрій та його практичне застосування". Було цікаво до слухачів донесено, що грантове фінансування в сучасних умовах дефіциту фінансових ресурсів в Україні відкриває істотні можливості для студентів, науковців, підприємців за кошти Європейського Союзу реалізувати певні корисні заходи для територій.

 Відеодоступне за посиланням: https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgxwLtGjJmGXzXMFjXTBKsSzqbJvV?projector=1

Відбулось обговорення «Проектного  підходу та грантового фінансування в діяльності сучасного закладу освіти», затребуваності спеціалістів з місцевого самоврядування та публічного управління на світовому  ринку праці за участі президента фундації Центрально-Європейської академії навчань та с сертифікації  Миколи Смолінського, доцента кафедри Маланчук Лариси та студентів очної та заочної форма навчання.  Можливість студентам зрозуміти практичну складову дисциплін, які вивчаються  за цими спеціальностями, визначитись з напрямами майбутнього працевлаштування – саме ці питання найбільш жваво обговорювались в процесі даної зустрічі

 посилання на зустріч https://drive.google.com/file/d/1ockv_e7r8wqYg8jOKAVL45rCdmU4lWYf/view?ts=605c9dce

25 березня 2021 року

Відбулося практичне заняття з дисципліни «Інформаційно-аналітична діяльність в публічному управлінні», де на запрошення доцента кафедри Світлани Антонової  виступив експерт Партнерства «За прозорі місцеві бюджети», аналітик, депутат двох скликань Здолбунівської районної ради, ексзаступник Здолбунівської райдержадміністрації, сертифікований тренер з питань бюджетної грамотності, муніципального розвитку, залученості громад до управління Микола Орлов. «Аналітика на державному, місцевому рівнях та громадських організацій» обговорювалась в процесі цієї зустрічі не тільки бакалаврами, але й магістрами-заочниками, які працюють фінансистами в територіальних громадах. Студенти молодших курсів  формат таких зустрічей  вітають і пропонують запрошувати гостьових лекторів ще і ще.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування