Робота міжнародної конференції: академічна платформа № 3

12 травня 2022 р. уже традиційно в ННІЕМ НУВГП відбулася міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми теорії  і практики менеджменту  в контексті євроінтеграції».

У межах конференції активно працювала академічна платформа № 3 «Актуальні проблеми обліку, контролю, аналізу та фінансів в умовах інформаційного суспільства».
З вітальним словом в комунікаторі «Hangouts Meet» виступили: проректор з науково-педагогічної роботи, розвитку комунікацій НУВГП, доцент Андрій Подлевський, директор ННІЕМ, професор Наталія Ковшун, заступник директора ННІЕМ з наукової діяльності, професор Ольга Павелко, завідувач кафедри фінансів та економічної безпеки, професор Леонід Мельник та завідувач кафедри обліку і аудиту, доцент Наталія Позняковська.
До роботи секції було залучено 64 учасники. Головувала на секційному засідання професор  Ольга Осадча. Обов’язки секретаря секції виконала Катерина Семенюк. Обговорено надзвичайно актуальні в умовах сьогодення теми, зокрема такі:  особливості ведення фінансового обліку в умовах воєнного стану, використання інноваційних технологій в банківській системі, діджиталізація, сучасний механізм управління фінансами тощо.
З доповідями виступили професор Західноукраїнського національного університету д.е.н. Василь Дерій, професори кафедри обліку і аудиту НУВГП Олена Антонюк та Ольга Павелко, а також здобувачі вищої освіти НУВГП та ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП». Беручи участь у заходах такого рівня, ми наближаємо нашу перемогу.

                                                                                                                              Катерина Семенюк, доцент кафедри фінансів та економічної безпеки

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування