Робота міжнародної конференції: академічна платформа №1

12 травня 2022 року відбулося засідання академічної платформи №1 «Сучасні тренди менеджменту, маркетингу та публічного управління в контексті євроінтеграції» XІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції».

З вітальним словом в комунікаторі «Hangouts Meet» виступили: директор ННІЕМ, професор Наталія Ковшун, завідувач кафедри маркетингу Мар’яна Мальчик, професор кафедри менеджменту Петро Скрипчук, професор кафедри менеджменту Людмила Безтелесна. Головував на секційному засіданні професор Петро Скрипчук. Обов’язки секретаря секції виконала доцент Ірина Оплачко.

У секційному засіданні взяло участь понад 40 учасників. Доповіді були актуальними та змістовними. Основна тематика робіт охоплювала особливості менеджменту, інтернет-маркетингу, публічних закупівель, брендингу та маркетингових досліджень за окремими галузями економіки і публічного управління в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови України.

З доповідями виступили Judr. Mgr., PhD. Legal Tenders, s.r.o. (Slovakia) Miriam Slobodníková, професор Одеського національного морського університету Марина Балджи, а також здобувачі вищої освіти, що здійснювали наукові дослідження під керівництвом викладачів НУВГП та ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП». Секційне засідання дало змогу доповідачам поділитися власними науковими поглядами та розширити коло подальших досліджень усіх його учасників.

На завершення конференції усім доповідачам було анонсовано вручення сертифікатів учасників конференції.

Дякуємо колегам, науковцям, студентам за виявлений інтерес та прагнення до наукової дискусії, конструктивних обговорень і наукового вдосконалення.

                                                                                                          Доцент кафедри маркетингу, секретар академічної платформи №1 Ірина Оплачко

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування