Робота філії кафедри маркетингу на базі тов «Заграва Студіос»

Більше чотирьох років поспіль функціонує перша філія кафедри маркетингу на базі ТОВ «Заграва Студіос» (м.Рівне).

З початку її функціонування налагодилися та тривають ефективні партнерські комунікації між кафедрою маркетингу та колективом фахівців ТОВ «Заграва Студіос», вибудувані на підставі Положення про філію кафедри НУВГП, укладеного договору про створення філії кафедри (від 18.10.2019р.) та Наказу ректора НУВГП № 245 від 29.04.2020р. Мета створення філії кафедри - поліпшення підготовки кваліфікованих фахівців, посилення практичної спрямованості навчального процесу, а також проведення спільних наукових досліджень і впровадження їх результатів у підприємницьку діяльність. Для реалізації даної мети викладачами кафедри маркетингу спільно з фахівцями ТОВ «Заграва Студіос» проводиться навчальна, методична та виховна робота.

Навчальна робота здійснюється в декількох напрямках: проведення лекційних занять та практичних тренінгів на базі ТОВ «Заграва Студіос» фахівцями і директором компанії Михасюком О.О.; ТОВ «Заграва Студіос» слугує базою для проходження навчальної і виробничої практик, а також практичної вставки студентами спеціальності «Маркетинг»; щорічні екскурсії для студентів усіх курсів з метою знайомства з практичною діяльністю  компанії «Заграва Студіос». Тематика зустрічей – ринок казуальних match-3 ігор на широку аудиторію, що, однозначно, потребує, як висококласних спеціалістів з ІТ-технологій, так і креативних маркетологів. З метою залучення практиків до навчального процесу та підсумкового оцінювання результатів навчання у 2021 та 2022рр. кафедра маркетингу запрошувала директора компанії «Заграва Студіос» Олексія Михасюка головою екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт за другим рівнем вищої освіти зі спеціальності 075 «Маркетинг». У рамках посилення практичної спрямованості навчального процесу студенти виконували курсові та випускові кваліфікаційні роботи на базі даних про маркетингову діяльність ТОВ «Заграва Студіос».

У межах методичної роботи фахівці та директор компанії Михасюк О.О. приймають участь в акредитаційних експертизах за спеціальністю «075 Маркетинг» освітніх програм «Маркетинг» за першим (17-19 червня 2020р.) та другим (29 вересня – 01 жовтня 2021 р.) рівнями вищої освіти як стейкхолдери кафедри маркетингу. Також Михасюк О.О. долучався до обговорення та надав рецензію-відгук на ОПП Маркетинг для другого рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» кваліфікація магістр маркетингу (13.10.2020р.).

Векторами спільної виховної роботи є: організація заходів з адаптації студентів до конкретних виробничих умов та формування у студентів навичок організаторської роботи, зокрема шляхом їх залучення на волонтерських засадах до організації всесвітнього хакатону "Global Games Jam", що відбувався в стінах НУВГП (2019р.); проведення ознайомчих екскурсій в межах Днів відкритих дверей на ТОВ «Заграва Студіос» для студентів І курсу спеціальності «Маркетинг»; працевлаштування студентів спеціальності «Маркетинг» в ТОВ «Заграва Студіос»; участь представників компанії ТОВ «Заграва Студіос» в івентах, організованих кафедрою маркетингу до Дня маркетолога; проведення спільно з ТОВ «Заграва Студіос» роз’яснювальної, профорієнтаційної та іміджевої роботи на сторінках соцмереж.

Традиційно щороку на засіданнях кафедри маркетингу та Вченій раді ННІЕМ заслуховується питання про роботу філії кафедри маркетингу на базі ТОВ «Заграва Студіос», де підводяться підсумки та окреслюються орієнтири майбутньої діяльності.

 Оксана Мартинюк, доцентка кафедри маркетингу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування