Презентація розробок бізнесів для громад у НААН

7 липня 2022 року в Інституті агроекології і природокористування НААН  відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТА ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ».

Від  Національного університету водного господарства та природокористування виступив Скрипчук Петро Михайлович, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту, з презентацією більше 8 розробок бізнесів для громад. Тема доповіді  «Бізнес у громадах: інновації та сучасні рішення». У рамках роботи конференції також було проведено науковий семінар з представлення розробок НУВГП для Державного підприємства «Дослідне господарство «Сквирське» Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України, що засвідчує практичне впровадження напрацювань Національного університету водного господарства та природокористування за науковими темамами «Формування еколого-економічної безпеки аграрного природокористування на виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом» й «Інформаційно-аналітична система органічного землеробства та забезпечення екологічної стійкості ґрунтів».

Більше інформації на сайті Інституті агроекології і природокористування НААН

https://agroeco.org.ua/novini/7-lipnja-2022-roku-bula-provedena-mizhnarodna-naukovo-praktichna-konferencija-ekologichna-bezpeka-ta-zbalansovane-prirodokoristuvannja-v-agropromislovomu-virobnictvi/

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування