Практика та наука зустрілися в навчальному корпусі 2

Відбулася зустріч  здобувачів ННІЕМ з фірмою "ПРОФПОЛИВ".

У рамках навчального процесу  навчально-наукового інституту економіки та менеджменту з вивчення дисципліни «Управління бізнес-процесами» професором Скрипчуком П.М., директором інституту ННІЕМ Ковшун Н.Е., доцентом Клюхою О.О., ст. викладачем Андрійцьо А.Ю. проведено зустріч з фірмою ПРОФПОЛИВ на тематику методології і практики управління бізнес-процесами, практичного досвіду життєвого циклу управління проектами, сучасних рішень з оцінювання ефективності  управлінських рішень, маркетингу та управління персоналом у ринкових умовах підприємств.

Запрошені фахівці це головний інженер та проектний менеджер фірми. Компанія ПРОФПОЛИВ на міжнародному рівні займається проектуванням, реалізацією, встановленням, сервісним обслуговуванням систем крапельного зрошення для ягідних, овочевих, горіхоплідних культур.

Зі слів головного інженера пана Дениса нового клієнта потрібно зацікавити, пропонувати інноваційні продукти та послуги, пропонувати обслуговування на вигідних умовах. Важливо вкладатись у своїх працівників, допомагати з їх розвитком. Цитуємо "... наша компанія відправляє своїх співробітників на різні курси які потрібні для розвитку компетенцій персоналу". Підприємство також готове приймати на роботу студентів та навчати їх. На підприємстві є працівники які володіють різними іноземними мовами, адже обладнання закуповується в Європі, Іспанії, Італії тощо. З реалізації процесного підходу важливо відмітити використання CRM систем, програмні продукти Нової Зеландії, Іспанії та як відомо Googl тощо.  

Зі слів головного проектного менеджера пана Сергія - фірма ПРОФПОЛИВ надає свої послуги окрім України в Іспанії, Італії. Польщі, Молдові, Єгипті. Для того щоб отримати клієнта директор компанії відвідує конференції, виставки, проводить заходи та впроваджує класичні інструменти проектного менеджменту. Фірма фокусує свою увагу на високотехнологічне обладнання яке добре виконує свої задачі та має гарантію. Перед тим як використовувати якесь обладнання, воно проходить перевірку, щоб зрозуміти його ефективність, якість. На підприємстві є соціальний пакет до якого входить медичне страхування, навчання та інші індивідуальні рішення. На підприємстві використовують різні програмні продукти для автоматизації проектів та їх продукування: розрахунки, оформлення креслень, відслідковування ділянок на яких потрібно робити проект, моделювання рельєфу тощо. 

Особливо жвава дискусія була з питання ефективності застосування програмних продуктів, що дозволило скоротити розробку проекту від 2-4 днів до 1 дня, а відтак ефективність розробки й кількість проектів значно підвищила рентабельність фірми.

Навчально, практично, задля успіху ННІЕМ працюємо спільно з фірмою ПРОФПОЛИВ й надалі!

Петро Скрипчук,

професор кафедри менеджменту

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування