Із досвіду практичної підготовки кафедри ПУАІД: неформальна освіта

9 лютого 2023 р. відбулася друга зустріч Школи доброго врядування, яку проводить кафедра публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності ННІЕМ.

Студенти та інші учасники ШДВ мали змогу поспілкуватись з президентом Рівненської торгово-промислової палати Ярощуком Миколою Яковичем. Роль Торгово-промислової палати України в євроінтеграційних процесах регіонів. Розвиток підприємництва в регіонах за участю міжнародних партнерів. Послуги ТПП, серед яких: підтримка малого і середнього бізнесу регіону, штрихове кодування товарів, реєстрація торгових марок (захист), транспортні послуги, оцінка майна, майнових прав та бізнесу;  організація поїздок на закордонні заходи; патентно-ліцензійні послуги; легалізація офіційних документів (апостиль) тощо. Надання допомоги ТПП своїм колегам з окупованих територій, в яких відбувалися бойові дії. Ці та інші питання , пов»язані з майбутнім працевлаштуванням студентів, обговорювались на зустрічі.

Курилас Василь Васильович, консультант з правових питань Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України, розкрив особливості «Місцевого самоврядування в умовах воєнного стану». Роль Асоціації міст України в розвитку стійких та самоврядних процесів в громадах.

На зустрічі також були присутні представники громад Рівненщини. Дьякова Наталія (секретар Клеванської громади Рівненської області, громадська активістка, студентка НУВГП за ОП Державна служба) поділилась з слухачами порядком прийняття рішень органами виконавчої влади в територіальних громадах під час війни.

Леся Тихончук, завідувач кафедри публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування