Практична підготовка кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу

У рамках практичної підготовки 4 лютого відбулася зустріч з Андрієм Ващишиним, керівником напрямку по взаємодії з клієнтами у GMS, міжнародного провайдеру меседжингових послуг для мобільних операторів та бізнесу по всьому світу, який розповів студентам про те, як працює ринок А2Р меседжингу.

Зустріч проходила в режимі онлайн-семінару зі студентами освітніх програм "Міжнародні економічні відносини", "Міжнародний бізнес", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". У роботі семінару взяли участь і викладачі кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу.

Учасники познайомились з діяльністю фірми GMS, яка успішно працює на міжнародному ринку меседжингу вже 15 років і являється єдиним хабом для доставки A2P, P2P, P2A та RCS-трафіку та надійним провайдером послуг з управління та контролю над мережею оператора. Участь у заході дала розуміння того, як працює ринок IT телекомунікацій в рамках смс-меседжингу. Окрім того, Ващишин А.О. звернув увагу студентів на потребі вироблення життєво важливих навичок пошуку, збирання та опрацювання необхідних даних і відомостей, вміння ефективно взаємодіяти з колегами, удосконалювати володіння іноземною мовою, оскільки сьогодні світ потребує професіоналів високого класу, знання і вміння яких трансформують інформаційні і технічні ресурси у джерело доходу.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування