Поєднання хобі з професійною працею

Науковці, здебільшого неординарні люди, покликані робити добрі справи.

Так, у далекому 2019 році професор кафедри менеджменту Скрипчук П.М. організував  регіональний конкурс на кращий горіх. Учасниками були школярі, фермери, садівники  заходу України в межах виконання грантового проєкту про органічне садівництво. Пізніше Горіхова асоціація України запропонувала зробити його національним конкурсом.

 З того часу нами зроблено чимало. Проведені  лекції та зустрічі у школах ("Що ми їмо?"), наради з фермерами щодо просування ідей нішевого виробництва та здорового харчування та інші види робіт. Учні села Митниця, наприклад,  проаналізували до 30 сорто-форм волоського горіха.  І зараз працюємо на території всієї України з поширення органічного виробництва, регіональних торгових марок, стандартів підприємств щодо  крафтових виробництв, написання спільних проектів тощо.

 Співпраця з фермерами  наразі відбувається й щодо виготовлення  спеціальних печей на ЗСУ. Пакуш М.Є. – співавтор з реєстрації сорту волоського горіха та співавтор з  виготовлення печі-бойлера для ЗСУ.

Петро Скрипчук,

професор кафедри менеджменту

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування