Початок дисемінаційного заходу проєкту «INTERADIS» в НУВГП

1 жовтня в НУВГП стартував триденний дисемінаційний захід у межах проєкту «INTERADIS» за підтримки програми Еразмус+ КА2.
Учасниками консорціуму стали університети й установи з Нідерландів, Італії, Німеччини, Литви та України.
Метою «INTERADIS» є створення платформи для підтримки іноземних студентів у їх інтеграції та адаптації не лише в Україні, а й у Європейському Союзі. Окрім цього, однією з його цілей є підвищення рівня кваліфікації й толерантності в українських закладах вищої освіти.
Захід відкрила проректорка з наукової роботи та міжнародних зв’язків Національного університету водного господарства та природокористування Наталія Савіна.
Ян ван Звітен, засновник і ректор Нідерландської бізнес академії, у презентації «Виклики для адаптації іноземних студентів: бачення ЄС» поділився досвідом та особливостями навчального процесу в академії, а також наголосив на важливості глибинного розуміння компонентів, які
складають процес навчання протягом усього життя.
Від закладів вищої освіти, що пропонують освіту іноземцям, виступила керівниця міжнародного відділу Університету «КРОК» Анна Дробина. У промові вона розповіла про навчання інтегрованих студентів, засоби просування закладу в соціальних мережах та напрацювання, які сприяють покращенню міжнародного навчання в університеті.
Заступниця директора УДЦМО Олена Сулима завершила першу частину дисемінаційного заходу в межах проєкту «INTERADIS» презентацією дослідження «Іноземні студенти в Україні під час війни» та підсумками конференції Європейської асоціації міжнародної освіти 2024 року. Під час виступу вона представила різні статистичні дані про стан навчання іноземних
студентів в Україні за останні 10 років й поділилася досвідом здобуття освіті представників із різних країн.
2 та 3 жовтня на дисемінаційному заході в межах проєкту «INTERADIS» будуть присутні представники різних університетів та установ України, які забезпечують можливості для здобуття освіти як іноземними студентами в Україні, так і українськими студентами за кордоном.
 
Станіслав Болотський,
студент спеціальності "Журналістика" НУВГП

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування