Підсумки року роботи громадської ініціативи у Рівному

Петро Скрипчук прийняв участь у роботі Круглого столу на тему: «Організація сортування та перероблення відходів у Рівному. Які перспективи?». Громадська ініціатива: "Чисте довкілля - здорове життя: важливість сортування та перероблення відходів як запорука екологічної безпеки". Захід відбувся у Майстерні Рівного.

З вступним словом до присутніх звернувся Віталій Герман, заступник міського голови міста Рівного.

Петро Скрипчук, професор кафедри менеджменту НУВГП, доктор економічних наук, виступив з доповіддю: «Е-технології переробки відновної біомаси в Рівному». Доповідач загострив увагу на практичному досвіді та упровадженнях, які зроблені у ГО «ЗІР» більше як за 5 років,. Зокрема: отримано патент та свідоцтва на машини з переробки біомаси, проведені польові дослідження біогумусу з мікрорайону «Ювілейний» ще в далекому 2016 році та низці інших інновацій які доступні на сайті ГО «Зелені ініціативи Рівного» в історичному розрізі.

Також на заході виступили:

Юрій Ходаковський з доповіддю: Громадська ініціатива: "Чисте довкілля - здорове життя: важливість сортування та переробки відходів як запорука екологічної безпеки".

Ігор Гопчак «Про проект Закону України "Про управління відходами". Аналіз. Які перспективи?».

Алла Прищепа директорка Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою, НУВГП. З доповіддю: «Важливість сортування відходів - запорука екологічної безпеки»;

Ольга Буденкова професорка кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, НУВГП, докторка біологічних наук з доповіддю: «Приховані ризики складування побутових відходів»;

Гущук І.В., доктор медичних наук, керівник науково-дослідного центру "Екології людини та охорони громадського здоров'я" НаУ "Острозька академія", голова Наукової ради Рівненської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги з доповіддю: «Проблеми поводження з медичними відходами».

Брезицька Д.М., лікар-інфекціоніст, аспірантка ДУ "Інститут громадського здоров'я" ім. О.М. Марзєєва НАМН України", викладачка кафедри громадського здоров'я НаУ "Острозька академія" з доповіддю: «Інфекційна загроза при поводженні з медичними відходами».

Модераторами заходу були Оля Лірник та Юрій Ходаковський.

проф., д.е.н. Скрипчук П.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування