Особливості соціального забезпечення і підтримки учасників бойових дій

8 лютого 2024 року до Школи доброго врядування  була запрошена Самолюк Наталія Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри трудових ресурсів і підприємництва НУВГП, яка виступила із доповіддю на тему "Особливості соціального забезпечення і підтримки учасників бойових дій".

Було представлено результати дослідження в рамках проєкту «Забезпечення соціального захисту учасників АТО/ООС та суспільної інтеграції внутрішньо переміщених осіб в умовах посилення загроз соціальній безпеці». Даний проєкт виконується на замовлення Національного фонду досліджень України представниками 3 наукових центрів (Національного університету водного господарства та природокористування, Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Інституту економіки промисловості НАН України).   

Наталія Самолюк ознайомила слухачів Школи доброго врядування з  Каталогом інструментів соціального захисту учасників бойових дій (в т.ч. з інвалідністю), які брали участь у відсічі й стримуванні збройної агресії рф від 2014 року, згідно нормативно-правового забезпечення реалізації даної потреби, розкривши зміст та особливості застосування кожного із спеціальних інструментів соціального захисту даної категорії громадян.

Цікаво було побачити аналітичний звіт, що продемонстрував результати експертного опитування стосовно інструментів, які є найбільш значущими для задоволення потреб УБД і рівень того наскільки вони задовольняють їх потреби в реальності.

Доцентка кафедри менеджменту та публічного врядування,

доктор філософії Анастасія КЛІМОВА

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування