ННІЕМ долучається до Фестивалю науки в НУВГП

Знаковою подією для НУВГП є щорічне проведення Фестивалю науки. Цьогоріч ця подія набуває особливої актуальності, адже наука не може бути осторонь від жахливих подій сьогодення.

Відтак, в межах Фестивалю науки, що об’єднує вчених різних країн світу, нині передусім акцентується увага на адаптації до умов воєнного стану.У навчально-науковому інституті економіки та менеджменту впродовж квітня-травня 2022 р. відбуваються такі заходи: науково-практичний форум «Good governance during the war» («Добре врядування під час війни»), міжнародні науково-практичні конференції «Актуальні проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління в умовах цифрової трансформації» та  «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції», всеукраїнські науково-практичні конференції «Сучасні тенденції розвитку лінгвістики та лінгводидактики», «Сучасні проблеми україністики та журналістики», розширене засідання вченої ради ННІЕМ з розглядом питання наукової діяльності в інституті, науково-освітній лекторій «Україна в світовій історії ХХ- ХХІ ст.», круглий стіл на базі науково-дослідної лабораторії природоорієнтованого управління. Також учені та студенти ННІЕМ візьмуть участь у конкурсах «Кращий молодий науковець НУВГП», «Кращий студент-науковець», «Кращий керівник студентського гуртка».

По завершенню Фестивалю науки очікується нагородження грамотами та подяками ректора науково-педагогічних працівників і студентів за плідну наукову діяльність у 2021 р. Фестиваль науки в НУВГП  –  це завжди креативно, творчо й пізнавально! Запрошуємо долучитися всіх охочих.

                                                                                                                                                                               Заступник директора ННІЕМ, проф. Ольга Павелко

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування