Навчальний бізнес-курс “Easy Start”: здобутки і перспективи

Підбити перші підсумки співпраці ННІЕМ Національного університету водного господарства та природокористування з групою компаній «Монстера», яка об’єднує багатопрофільні холдинги в різних галузях бізнесу, та окреслити  плани й завдання надалі зібралися 15 квітня 2021 року в широкому колі: ректор НУВГП Мошинський В.С., перший проректор Сорока В.С., інвестор групи компаній «Монстера», президент Української асоціації вапняної промисловості, президент Української кооперативної федерації Корилкевич М.Д., генеральний директор ГК «Монстера» Місюк О.В.,  директор з персоналу ГК “Монстера” Головчицька Л.П., директори навчально-наукових інститутів університету, завідувачі кафедр навчально-наукового інституту економіки та менеджменту, студентство.

Зустріч модерувала директор ННІЕМ Ковшун Н.Е. Заступник директора ННІЕМ, координатор бізнес-курсу Венцурик А.М.  розповіла про успішну апробацію спільного проєкту – навчального бізнес-курсу “Easy Start” – циклу заходів про заснування власної справи та розвитку підприємництва, організованого в рамках неформальної освіти (детальніше про цей проєкт можна подивитися за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=SOLwzGBB4PI&t=81s&ab_channel=NUWEE).

Ректор НУВГП Мошинський В.С. наголосив, що синергія науки й виробництва – це настійна вимога сьогодення, а бажання представників бізнесу брати активну участь у практичній підготовці майбутніх фахівців є надзвичайно важливим і дієвим  складником цього процесу.

Випускник НУВГП, нинішній генеральний директор ГК «Монстера» Місюк О.В. поділився своїми враженнями від результатів апробації навчального бізнес-курсу “Easy Start” і висловив надію на поглиблену співпрацю з університетом надалі з метою винайдення і розвитку нових бізнес-ідей.

Інвестор групи компаній «Монстера» Корилкевич М.Д. звернув увагу на унікальність методики, за якою впроваджується бізнес-курс “Easy Start”, наголосив на можливості для студентів та викладачів перспективи участі в спільних національних проєктах.

Директор з персоналу ГК “Монстера” Головчицька Л.П. анонсувала новий потік навчального бізнес-курсу “Easy Start”, учасники якого матимуть змогу послухати практиків, поради від підприємців, відвідати безпосередньо виробництво, отримати диплом Центру неформальної освіти, консультування та підтримку при створенні стартапу, призи. Другий потік бізнес-курсу стартує 14 травня 2021 року, його тривалість чотири тижні. 

Зареєструватися для участі в проєкті можна за покликанням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSWNAYNR3XJijJCtnuTNxsitDgnvan9Ob9w-P8udp4ln71KQ/viewform

Запрошуємо стати частиною креативної команди!

 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування