Маркетинг в нерухомості

Маркетингова діяльність девелоперів є першоджерелом і основною для успішності будь-якого проєкту ринку нерухомості.
Саме ця теза була ключовою на зустрічі з маркетологинею девелоперської компанії «Група Смарт» Анастасією Подорожною, організованою 19 лютого НУВГП, кафедра маркетингу в межах практичної вставки для студентів-маркетологів.
В межах комунікацій будо піднято багато питань, адже наразі інтерес до купівлі квартир в Україні сягає 70-80% свого довоєнного рівня, оскільки частина покупців поки що витримує паузу і відкладає рішення про купівлю. Анастасія поділилася секретами брендингу житлових комплексів і окремих будинків, що став практично обов’язковим елементом просування і стимулювання продажу нерухомості.
Мова йде про створення назви, яка запам’ятається, прийняття рішення стосовно позиціонування і просування, які відрізнятимуться від тих, що є у конкурентів.
Студенти активно долучилися до вирішення кейсу, попередньо запропонованого Анастасією та представили результати своїх досліджень, за що отримали подарунки від «Група Смарт». Кейс передбачав виконання аналітичного та креативного завдань щодо аналізу потреб споживачів на ринку нерухомості Рівного.
Дякуємо нашій спікерці, Анастасії Подорожній, за розкриття надзвичайно актуальної теми, що напряму стосується розбудови України, а також девелоперській компанії «Група Смарт» за ефективні комунікації.
Дякуємо ЗСУ за всі можливості та продовжуємо навчати студентів мистецтву маркетингу у поєднанні з реалізацією різних програм підтримки ЗСУ
 
Оксана Мартинюк, доцентка кафедри маркетингу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування