Кафедра менеджменту долучилась до суспільно значимої роботи з молоддю

Багатосторонні сторони роботи викладачів кафедри менеджменту НУВГП сягають спільних проєктів з Рівненським Палацом дітей і молоді.
Відбулася Всеукраїнська конференція «Участь молоді в адаптації міста до зміни клімату» Модератор: Ірина Куроченко, керівник Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді. Вітальне слово: Ірина Первушевська, директор Рівненського міського Палацу дітей та молоді.
Від НУВГП виступили: Віталій Володимирець, доцент кафедри агрономії, грунтознавства та землеробства НУВГП, к.б.н. з доповіддю «Особливості екологічної системи міста та необхідність збереження біорізноманіття», Петро Скрипчук, професор кафедри менеджменту НУВГП, д.е.н. з доповіддю «Програма компостування органічних відходів у м. Рівному». Світову спільноту представили представники Чехії, Німеччини. Від України активними учасниками були представники екологічних, громадських, освітніх ініціатив з Львова та Києва.
Основні секції конференції це: збереження біорізномаїття, поводження з відходами та освіта для зменшення впливу змін клімату на суспільство.
Спільна праця ПДМ і НУВГП вже дала позитивні результати у 2020 році. Шість шкіл та чотири дитячі садочки за нашої консультації та надання каліфорнійського черв’яка увійшли у другу фазу переробки органічних відходів. Вагомим результатом буде напрацювання єдиної методики переробки відновної біомаси у Рівне.
Приємно, що місто Рівне є організатором таких всеукраїнських й міжнародних заходів.
Більше інформації за посиланням
 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування