Інновації в практичній підготовці студентів-маркетологів

Традиційно у НУВГП протягом лютого студенти стаціонару мають можливість отримати нові знання, освоїти професійні компетенції, набути нові навички під час такої складової частини навчального процесу, як практична ставка.

Цьогоріч для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» практична ставка організована як пілотний проєкт співпраці з одним з ключових стейкхолдерів фахової підготовки управлінсько-економічного напрямку – гіпермаркетом «Епіцентр К».

Компанія «Епіцентр К» є національним брендом та лідером у сфері непродовольчого ритейлу. Група компанії «Епіцентр К» об’єднує мережу торговельних центрів «Епіцентр», мережу мультибрендових спортивних магазинів INTERSPORT, онлайн-проєктEpicentr.ua, аграрний напрямок та власні виробничі потужності.

Для забезпечення максимальної ефективності навчального процесу кафедра маркетингу погодила з представниками компанії два формати комунікацій: он-лайн та оф-лайн (безпосередньо в магазині, з дотриманням усіх норм карантинного періоду).

Головний департамент навчання «Епіцентр К» розробив курс он-лайн лекцій для студентів-маркетологів. Навчання відбуваються щодня на платформі Zoom та стосуються ключових питань ефективного ритейлу: програми лояльності, дослідження ринку та поведінки споживачів, специфіки продажу дитячих товарів, організації інтернет-магазину тощо.

Студенти, які виявили бажання проходити оф-лайн навчання, мають можливість прослухати семінари від фахівців різних підрозділів гіпермаркету «Епіцентр» у Рівному, а також долучитися та спостерігати за роботою відділів у всіх напрямках.

Щиро вдячні керівництву гіпермаркету «Епіцентр» у Рівному, що погодилися всіляко сприяти практичній підготовці студентів-маркетологів, адже в умовах карантину сам процес організації та впровадження такого двоформатного інноваційного підходу є значним викликом. Однак, ми впевнені, що саме така співпраця з потужними регіональними підприємствами дозволить студентам спеціальності «Маркетинг» здобути надзвичайно важливі фахові компетентності та стати конкурентоспроможними фахівцями. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

                                                                                                                                                                                                 Кафедра маркетингу

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування