ІІ Міжнародний науково-практичний семінар

У рамках фестивалю науки у НУВГП 19 травня відбувся ІІ Міжнародний науково-практичний семінар «ВОДНІ РЕСУРСИ: ЕКОНОМІКА І ПОЛІТИКА» (ІІ International workshop “WATER RESOURCES: ECONOMICS AND POLICY“). 

Організатори заходу - науково-дослідна лабораторія природоорієнтованого управління економікою  НУВГП та  консорціум «INNOVATIVE TECHNOLOGIES EUROPEAN CENTER ITEC». Модератор –  КОВШУН Наталія Едуардівна, директор ННІЕМ Національного університету водного господарства та природокористування, д.е.н., професор.

Семінар присвячений проблемам відновлення та модернізації водопостачання та водовідведення територій, що постраждали внаслідок воєнних дій. Знищення критичної інфраструктури, повна або часткова руйнація водопровідних та каналізаційних очисних станцій, зростання небезпечних інфекцій, які надходять до джерел водопостачання призводять до  катастрофічної еколого-епідеміологічної ситуації. Тому на семінарі поглиблено розглянуто прогресивні технології очищення та знезараження комунальних питних вод,  комунальних та промислових стічних вод, свердловин та колодязів в умовах надзвичайних ситуацій, що склалися.

У підсумку  було розроблено розроблено звернення учасників семінару до уряду України, яке підписали Ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор МОШИНСЬКИЙ, Голова правління громадської організації  «Фонд розвитку водоочисних технологій»  Юрій ЗАГОРОДНЮК та Президент Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» Дмитро НОВИЦЬКИЙ

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування