Гостьова лекція Наталії Кирилюк

У рамках практичної підготовки здобувачів спец.071 за освітньою програмою «Облік і оподаткування» 16 лютого 2023 року відбулась гостьова лекція Наталії Олексіївни Кирилюк, директорки товариства з обмеженою відповідальністю "Інфо-консалтинг" (м. Рівне).

Інфо-консалтинг спеціалізується у веденні обліку та наданні консультаційних послуг суб’єктам підприємницької діяльності (юридичним та фізичним особам), які провадять діяльність у сфері виробництва, надання послуг і застосовують як загальну, так і спрощену систему оподаткування.

Н. Кирилюк детально зупинилась на особливостях ведення обліку при застосуванні спрощеної системи оподаткування, змінах 2023 року та особливостях реалізації вимог нормативних документів на практиці. Під час зустрічі було розглянуто практичні аспекти управлінського обліку, внутрішнього контролю, особливості автоматизації при веденні обліку для підприємців-фізичних осіб. Здобувачі мали змогу поглибити свої знання завдяки багатьом прикладам та кейсам з багаторічної практики роботи запрошеної лекторки. Цінна зустріч була також з точки зору розуміння специфіки роботи фірми з надання різних консультаційних послуг клієнтам, організації роботи з обслуговування клієнтів, адже випускники спец. « Облік і оподаткування» мають різні можливості подальшої професійної реалізації, у тому числі в аутсорсингу та консалтингу.

Здобувачі та присутні викладачі кафедри обліку і аудиту мали змогу задати питання та отримали вичерпні відповіді.

Висловлюємо щиру подяку Наталії Кирилюк за цікаву та змістовну лекцію.

Модератором заходу виступила професор кафедри обліку і аудит  Антонюк О.Р.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування