GLOBAL MONEY WEEK в НУВГП

Викладачі та студенти кафедри фінансів та економічної безпеки долучилися до GLOBAL MONEY WEEK Ukraine, організатором якого є Міжнародна мережа ОЕСР з питань фінансової освіти (OECD/INFE), а координатором компанії в Україні – Національний банк.


"Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє /Plan your money, plan your future» — це не лише офіційна тема Global Money Week у 2023 році, а й назва інтерактивного фінансового квесту, в якому змагались студенти НУВГП “FinPro” та Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП- команда “Smart Teens”. Родзинкою квесту були запитання англійською мовою, які досить часто випадали на долю команди “FinPro”. Та все ж, до фінішу першими  дісталася команда “Smart Teens” (Денисюк Катерина, Натяжко Мирослава, Ювко Вікторія, Гладкий Андрій, Тарасюк Віта, Шумик Денис)

Вирували емоції і під час гри «Життєвий капітал», у якій змагались стартапери НУВГП (фіналісти і переможці національного конкурсу студентських стартапів 2021 та 2023 рр.)

Долучились наші здобувачі і  до вебінару «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг», що проводила  головна  експертка Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Ролік Вікторія. В продовження теми  студенти подискутували про можливість заміни людини  штучним інтелектом та обговорили особливості  використання GPT-чату. І на  завершення з цікавістю вирішували тести згенеровані самим штучним інтелектом.

Актуальні питання використання новітніх інформаційних технологій для підвищення рівня фінансової безпеки в умовах війни було розглянуто на семінарі, що проводився для студентів Рівненського  коледжу  економіки та бізнесу. Теоретична частина, вже традиційно, завершилась інтерактивною вікториною з фінансової грамотності та основ фінансової безпеки, найбільшу кількість балів у якій набрали:  Островський Олег, Романюк Олена, Римаришина Анастасія.

Катерина Федина-Семенюк, доцент кафедри фінансів та економічної безпеки

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування