Фахівці агенції «Консалт Партнер» залучені до навчального процесу

У цілях посилення практичної орієнтованості освітніх програм бакалаврського рівня спеціальності 051 «Економіка» до навчального процесу залучаються фахівці-практики.

Сьогодні зі студентами-економістами практичним досвідом власної діяльності ділилися Кушнір Людмила Ростиславівна, власник агенції, керівник відділу з добору персоналу «Консалт Партнер», а також Гоженко Світлана Володимирівна, фахівець з оцінки та добору персоналу, кар’єрний консультант  агенції «Консалт Партнер».

Кушнір Л.Р. окреслила сучасні тренди на ринку праці, що зумовлені воєнним станом; розповіла про зміну вимог роботодавців до претендентів на заміщення вакантних посад; поділилася «рецептами» складання резюме в цілях успішного працевлаштування.

  Гоженко С.В. розповіла про особливості позиціонування фахівців з економіки на ринку праці та перспективи їх працевлаштування.

Студенти на викладачі мали можливість задати питання спікерам та отримати відповіді, що дозволили глибше вникнути в сутність відповідної тематики. Дякуємо фахівцям агенції «Консалт Партнер» за цікавий та пізнавальний захід. 

Галина Юрчик, доцентка кафедри трудових ресурсів і підприємництва

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування